Totaal afgelegde afstand
119946km

Deelnemers
933

Schrijf je in tussen 5 juni 2021 en 30 augustus 2021!

De inschrijvingsprijs bedraagt €5.

Wandel of loop gedurende 2 maanden om jouw persoonlijk doel (minstens 100 km) te behalen (en meer mag uiteraard ook).

Door recente wijzigingen in de gebruiksvoorwaarden van het Strava-platform (buiten onze controle) kunnen we dit niet langer gebruiken voor automatische synchronisatie van uw activiteiten. Daarom vragen wij u om uw .gpx bestand na uw wandelingen te importeren op de daarvoor bestemde plaats onderaan uw persoonlijke pagina. Het is ook mogelijk om activiteiten handmatig toe te voegen. Daar vindt u alle instructies.

Challenge terminé

Summer Challenge by 100 km Dodentocht

Deze virtuele Challenge loopt van donderdag 1 juli 2021 tot en met dinsdag 31 augustus 2021. Bij inschrijving kan men zelf zijn/haar persoonlijk doel bepalen en dit met een minimum van 100 km.

Er is dus 2 maand tijd om jouw eigen doelstelling te bereiken, 100 of 150 of 200 of 300 km of .... Je kan afstanden spreiden over verschillende dagen, op je eigen ritme en waar en wanneer jij wil. Het enige doel is om op het einde van die twee maanden je eigen gestelde doel te behalen.

Met deze Challenge willen we opnieuw mensen motiveren en laten proeven van één van de leukste sportieve ontspanningen, met name wandelen en in het bijzonder met de verbondenheid met de grote 100Km Dodentocht familie.

Dodentocht heeft deze editie nodig om te overleven en er te staan wanneer dit opnieuw mogelijk zal zijn. Aangezien massa events als de onze de laatsten zullen zijn die terug mogen opstarten, is ook ook een echte Dodentocht dit jaar spijtig genoeg niet mogeljjk. Wel verwijzen we ook graag naar ons ander event “Dodentocht Light”, waarover u alle info vindt op www.dodentocht.be

Dodentocht brengt mensen samen en zorgt voor plezier, inkomsten en initiatieven. Vele wandelaars, verenigingen, handelaars, horeca rekenen daarom op de terugkeer van Dodentocht.

Wij rekenen op jullie allen om als vzw Dodentocht deze moeilijke periode te overwinnen.

Summer Challenge - klassement


We belonen iedere deelnemer met een medaille na het bereiken van zijn of haar persoonlijke doelstelling: 100 km, 200 km, 300 km, ..... Een virtuele medaille natuurlijk om op oa andere sociale netwerken, ... te delen.

Voor één keertje houden we een alfabetisch klassement met de totaal afgelegde afstand bij dat we ruim verspreiden.

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Schrijf je dan zeker in! Moedig gerust ook vrienden, familie, collega’s, … aan om deel te nemen aan deze uitdaging en zo vzw Dodentocht en een goed doel te steunen.

Alvast veel succes en veel wandel- of loopplezier toegewenst!

Summer Challenge - Goed doel


Naar aanleiding van de overstromingen op 14 en 15 juli in België wil vzw 100 km Dodentocht met de Summer Challenge extra geld inzamelen voor de wateroverlast in Wallonië.
Deelnemer of niet, U kan ook vrijblijvend nog een extra gift doen.

Extra storten voor het goede doel

Resultaten

Hieronder ziet u de huidige inschrijvingen.