Totaal afgelegde afstand
2830815km

Deelnemers
11877

Medailles
8971

Schrijf je in tussen 21 december 2020 en 30 maart 2021!De inschrijvingsprijs bedraagt €10.

Naar aanleiding van de Warmste Winter Challenge is er vanaf januari een “special” te koop via onze nieuwe webshop. Hier zijn er ook andere Dodentocht artikelen te vinden, zoals T-shirts, sweaters, koffiemokken, ....

Installeer de gratis Strava-applicatie op je mobiele telefoon via Play Store” voor Android of “App Store” voor iPhone. Wie al vertrouwd is met Strava kan natuurlijk gebruik maken van zijn geconnecteerde horloge (Garmin, Polar, enz.), dat de informatie automatisch rechtstreeks naar zijn Strava-account stuurt.

Na ontvangst van betaling, ontvang je een bevestigingsmail met een link om je inschrijving te koppelen met je Strava-account. Klik op deze link om de toelating te bevestigen.

Telkens je gaat wandelen of joggen, open je de Strava-app en selecteer je de tab ‘registreren’ onderaan het scherm. Druk op de oranje startknop. Op het einde van je wandel- of looptocht klik je op ‘eindigen’ en ‘registratie’. Je kilometers worden automatisch opgeteld.

Wandel of loop gedurende 3 maanden om jouw persoonlijk doel (minstens 100 km) te behalen (en meer mag uiteraard ook).

Challenge terminé

Warmste Winter Challenge by 100 km Dodentocht

Deze virtuele Challenge loopt van vrijdag 1 januari 2021 tot en met woensdag 31 maart 2021. Bij inschrijving kan men zelf zijn/haar persoonlijk doel bepalen en dit met een minimum van 100 km.

Er is dus 3 maand tijd om jouw eigen doelstelling te bereiken, 100 of 150 of 200 of 300 km of .... Je kan afstanden spreiden over verschillende dagen, op je eigen ritme en waar en wanneer jij wil. Het enige doel is om op het einde van die drie maanden je eigen gestelde doel te behalen..

Met deze Challenge willen we opnieuw mensen motiveren en laten proeven van één van de leukste sportieve ontspanningen, met name wandelen en in het bijzonder met de verbondenheid met de grote 100Km Dodentocht familie.

Dodentocht heeft deze editie nodig om te overleven en er te staan wanneer dit opnieuw mogelijk zal zijn. 2020 willen we vlug vergeten, maar aangezien massa events als de onze de laatsten zullen zijn die terug mogen opstarten, is de toekomst voor 2021 nog héél onzeker.

Dodentocht brengt mensen samen en zorgt voor plezier, inkomsten en initiatieven. Vele wandelaars, verenigingen, handelaars, horeca rekenen daarom op de terugkeer van Dodentocht.

Wij rekenen op jullie allen om als vzw Dodentocht deze moeilijke periode te overwinnen.

Goede doel

Tijdens deze editie geven we voorrang aan onze vzw. We houden het hoofd nog boven water, maar het water staat toch reeds tot aan onze lippen.

Toch willen we het goede doel niet vergeten en tijdens deze challenge hiervoor een platform bieden.

Via de applicatie voor inschrijvingen bieden we de mogelijkheid om online een aanvraag te doen om in aanmerking te komen als goede doel.

Na goedkeuring door vzw Dodentocht komt het goede doel in een lijst waaruit de deelnemers kunnen kiezen en hiervoor een extra bedrag kunnen storten. Het is dan aan de goede doelen zelf om hiervoor zoveel mogelijk wandelaars te mobiliseren die bereid zijn om een specifiek goed doel extra te sponsoren. Voor een beschrijving van alle geregistreerde goede doelen, klik HIER

Dodentocht zorgt ervoor dat na het einde van de challenge de gelden bij de juiste goede doelen en mensen terecht komen.

Extra storten voor het goede doel

Warmste Winter Challenge - klassement

We belonen iedere deelnemer met een medaille na het bereiken van zijn of haar persoonlijke doelstelling: 100 km, 200 km, 300 km, ..... Een virtuele medaille natuurlijk om op oa andere sociale netwerken, ... te delen.

Samen met de vituele medaille ontvang je ook een kortingsbon die kan gebruikt worden in onze Dodentocht webshop.

Voor één keertje houden we een alfabetisch klassement met de totaal afgelegde afstand bij dat we ruim verspreiden.

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Schrijf je dan zeker in! Moedig gerust ook vrienden, familie, collega’s, … aan om deel te nemen aan deze uitdaging en zo vzw Dodentocht en een goed doel te steunen.

Alvast veel succes en veel wandel- of loopplezier toegewenst!

Meer info

Resultaten

Hieronder ziet u de huidige inschrijvingen.